Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gree Szűrőkészlet

Teljesítmény
Kiegészítő
6.032HUF (4.750HUF + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: SZH4
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó:

A Gree Szűrőkészlet egy kiváló minőségű szűrőrendszer, mely tökéletesen illeszkedik a Gree klímaberendezésekhez. A szűrőkészlet hatékonyan távolítja el a por, pollen, szennyeződések és egyéb allergének nagy részét a levegőből, így segítve a tiszta és egészséges beltéri levegő megőrzését. A rendszer könnyen és gyorsan cserélhető, így biztosítva a klíma hosszabb élettartamát és optimális működését. A Gree Szűrőkészlet ideális választás minden olyan otthonba vagy iroda számára, ahol fontos a tiszta és friss levegő biztosítása.

Tartalma:

-1db fotokatalitikus szűrő,

-1db aktív szén szűrő

-1db katechin szűrő

-1 db ezüst ion szűrő

Leírás

Frissítse otthona levegőjét a Gree Szűrőkészlettel, amely tökéletes kiegészítője a Gree Pulse, Gree Amber, Gree G-Tech, Gree Lomo Plusz, Gree Comfort X, Gree Dark X és Gree U-Crown modelleknek. Ez a szűrőkészlet kiváló minőségű és sokoldalú, biztosítva a tiszta és friss levegőt minden nap.

További paraméterek:

  • Márka: GREE
  • Kompatibilitás: HASZNÁLHATÓ GREE PULSE, GREE AMBER, GREE G-TECH, GREE LOMO PLUSZ, GREE COMFORT X, GREE DARK X ÉS GREE U-CROWN MODELLEKHEZ.
  • Tartalom: 1 DB Fotokatalitikus szűrő, 1 DB Aktív szén szűrő, 1 DB Katechin szűrő, 1 DB Ezüst ion szűrő

Leírás: A jelenleg forgalmazott oldalfali berendezéseket már úgy alakították ki, hogy a kiegészítő szűrők egységes méretűek legyenek, így összeállíthattunk egy csomagot, ami bármelyik modellhez rendelhető. A csomag tartalmaz 1 db fotokatalitikus szűrőt, 1 db aktív szén szűrőt, 1 db katechin szűrőt és 1 db ezüst ion szűrőt. A beltéri egységekben az igényeknek megfelelően egyszerre kettő szűrő helyezhető el. Ezek a szűrők a porszűrővel ellentétben nem moshatók, de karbantartás során egy kefével tisztíthatók vagy amennyiben teljesen elhasználódtak, cseréjük szükséges.

Investáljon a levegőminőségbe és válassza a Gree Szűrőkészletet a tiszta, friss és egészséges otthonáért! Rendelje meg még ma, és élvezze a Gree klíma rendszereinek teljesítményét és kényelmét!

Paraméterek

Típus Kiegészítő
Márka Gree

Garancia

10 ÉV KITERJESZTETT JÓTÁLLÁS

1. Kizárólag újonnan vásárolt Gree magasoldalfali klímaberendezések regisztrálhatóak. (cikkszám kezdete: GWH és a vége pedig egy i betű)

2. A beltéri egység sikeres regisztrációja a vele azonos hűtőkörre kötött kültéri egységre is vonatkozik.

3. Technológiai felhasználásra vásárolt (például: szerverhűtés; gyártás vagy termelés hűtése; magas gőz, vagy korrozív anyagokkal terhelt) vagy magas párakitettségű helyiségek hűtésére-fűtésére (például: medence- és pince térben, wellness helyiségben) alkalmazott berendezések nem regisztrálhatóak.

4. A 10 év kiterjesztett jótállás kizárólag Magyarország területén telepített, valamint a Cool4u Kft., mint hivatalos magyarországi Gree képviselet által forgalomba hozott készülékekre vonatkozik.

5. A készülék telepítését érvényes klímaszerelési engedéllyel (adószámmal és NKVH engedéllyel) rendelkező magyarországi egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság végzi.

6. A kiterjesztett jótállás a termékre és alkatrészeire értendő, a kiszállási és javítási szolgáltatásra vonatkozó igény kizárólag a beüzemelő cég felé érvényesíthető a vele kötött megállapodás feltételei szerint.

7. A jótállás a készülék szakszerviz által történő karbantartásához kötött évi két alkalommal.

8. A 10 éves időtartamba beletartozik a 3 év alap jótállás is. A jótállás kezdő időpontja az üzembe helyezés napja. Ha az üzembe helyezés a vásárlást követő hat hónapon túl történik, akkor a jótállás kezdő időpontja a termék vásárlásának a napja lesz.

9. Amennyiben valósággal nem egyező adatokkal történik a regisztráció, még sikeres regisztráció esetén is a kiterjesztett jótállás azonnali megszüntetését vonja maga után.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.