Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panasonic

Miért válasszon Panasonic hőszivattyút vagy klímaberendezést?

A Panasonicnál arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja az otthonának megfelelő hűtési és fűtési megoldásokat. A hatékony Panasonic hőszivattyúk jelentősen csökkentik az otthonok vagy más létesítmények energiafogyasztását, ezzel harcolva a „zöld” ügyért, és a költséghatékony megoldásokért.

A Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúi a 3-tól 16 kW-ig terjedő teljesítménynek köszönhetően a piacon elérhető legszélesebb körű ilyen termékcsalád, amely komplett rendszert alkot, így bármilyen fűtési és hűtési igény kielégítésére alkalmas. A költséghatékony és a környezetkímélő megoldások új ingatlanok építésénél és a felújítási projektekben egyaránt alkalmazhatóak.

A Panasonic légkondicionálók nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg. Javítják a környező levegő minőségét. A hűtőteljesítményt a helyiségek kihasználtságához és a lakók életviteléhez igazítják. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható.

Mi, a Panasonicnál így szeretnénk hozzájárulni egy jobb és élhetőbb világhoz. Több mint 60 év tapasztalattal a hátunk mögött, a világ több mint 120 országában jelen lévő Panasonic a légkondicionáló iparág egyik vezető vállalatává nőtte ki magát, az említett célkitűzésekkel.

Rendezés: