Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
 Tadiran AIROW 3 légtisztító modul
Kép 1/1 -  Tadiran AIROW 3 légtisztító modul
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Szinte minden termékünkre
Megbízható ügyfélszolgálat
Megbízható ügyfélszolgálat
Kérdése van? Keressen minket bizalommal!
Kedvező árak
Kedvező árak
Állandó akciók, kedvezményes kuponkódok
 Tadiran AIROW 3 légtisztító modul
99.900HUF (78.661HUF + ÁFA)
Menny.:db

Tadiran AIROW 3 légtisztító modul

Teljesítmény
Kiegészítő
99.900HUF (78.661HUF + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: AIROW3
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó:

Úttörő technológia otthonunk légminőségéért.

Életünk 90%-át zárt terekben töltjük, mely ugyan megvéd minket a környezeti hatásoktól, ám az éremnek két oldala van: valamit valamiért. Ezt az árat az egészségünk kockáztatásával fizetjük meg. A belső terek légszennyezettsége 5-szöröse a szabad levegőhöz képest. A penészgomba, a vírusok és a baktériumok 5x nagyobb mértékben vannak jelen.

Ennek megoldásaként a Gree Magyarország hozta el hazánkba a légtisztítás forradalmi újítását, a TADIRAN AIROW3 légtisztító modult. Az eszköz magasoldalfali klímaberendezésekbe (fan-coil-okba és GMV beltéri egységekbe) könnyedén elhelyezhető, láthatatlan védelmet nyújtva a bent tartózkodók számára.

Leírás

H₂O₂ ALAPÚ LÉGTISZTÍTÓ
MAGASOLDALFALI KLÍMÁKHOZ,
VRF ÉS FAN-COIL RENDSZEREKHEZ

A TELEPÍTÉS KIVÉTELESEN EGYSZERŰ

Szakképesített klíma szerelők számára nem több pár percnél a beüzemelése, könnyedén beilleszthető a Gree magasoldalfali egységeibe (mono-, multi split, GMV és Fan-Coil) és a további NEM igényel karbantartást.

KÓROKOZÓK ELLEN

Az AIROW3 egy egyedülálló hidrogén-peroxid-ot előállító modul, mely legalább 99,93%-kal csökkenti a levegőben terjedő kórokozókat.

COVID ELLEN

Hatékony légtisztítás, mely akár 99%-kal redukálja bizonyos ismert aeroszolos kórokozókat, köztük a SARSCoV-2-t.

PENÉSZ ELLEN

Elpusztítja az egyéb vírusok, baktériumok és a penészgomba 99,994%-át.

HIDROGÉN-PEROXID 

A Tadiran AIROW az OSHA által megengedett expozíciós határértéknél jóval alacsonyabb mennyiségű hidrogén-peroxidot termel. OSHA3: A levegőben megengedett expozíciós határérték (PEL), mely 1000 ppb egy 8 órás műszakban. A Tadiran AIROW kevesebb, mint 15ppb-t állít elő, mely megközelítőleg 66x kevesebb a megengedett határértéknél.

Paraméterek

Típus Kiegészítő
Márka Gree

Garancia

10 ÉV KITERJESZTETT JÓTÁLLÁS

1. Kizárólag újonnan vásárolt Gree magasoldalfali klímaberendezések regisztrálhatóak. (cikkszám kezdete: GWH és a vége pedig egy i betű)

2. A beltéri egység sikeres regisztrációja a vele azonos hűtőkörre kötött kültéri egységre is vonatkozik.

3. Technológiai felhasználásra vásárolt (például: szerverhűtés; gyártás vagy termelés hűtése; magas gőz, vagy korrozív anyagokkal terhelt) vagy magas párakitettségű helyiségek hűtésére-fűtésére (például: medence- és pince térben, wellness helyiségben) alkalmazott berendezések nem regisztrálhatóak.

4. A 10 év kiterjesztett jótállás kizárólag Magyarország területén telepített, valamint a Cool4u Kft., mint hivatalos magyarországi Gree képviselet által forgalomba hozott készülékekre vonatkozik.

5. A készülék telepítését érvényes klímaszerelési engedéllyel (adószámmal és NKVH engedéllyel) rendelkező magyarországi egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság végzi.

6. A kiterjesztett jótállás a termékre és alkatrészeire értendő, a kiszállási és javítási szolgáltatásra vonatkozó igény kizárólag a beüzemelő cég felé érvényesíthető a vele kötött megállapodás feltételei szerint.

7. A jótállás a készülék szakszerviz által történő karbantartásához kötött évi két alkalommal.

8. A 10 éves időtartamba beletartozik a 3 év alap jótállás is. A jótállás kezdő időpontja az üzembe helyezés napja. Ha az üzembe helyezés a vásárlást követő hat hónapon túl történik, akkor a jótállás kezdő időpontja a termék vásárlásának a napja lesz.

9. Amennyiben valósággal nem egyező adatokkal történik a regisztráció, még sikeres regisztráció esetén is a kiterjesztett jótállás azonnali megszüntetését vonja maga után.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.