Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlási Kisokos

Vásárlási Kisokos
Mi az, amit érdemes tudnia a vásárlás menetéről? Webáruházunkban többféle fizetési mód közül választhat, egyéb szolgáltatással kiegészülve. Cikkünkben összeszedtünk minden tudnivalót, hogy Ön minél könnyebben és gyorsabban élvezhesse a megrendelt termékek használatát.

Fizetési módok

Online bankkártyával

Online bankkártyával a Barion-on keresztül tud fizetni, amely egy biztonságos online fizetési rendszer. Bankkártya adatait cégünk nem kapja meg. 

Előre utalással

Átutalás esetén a megrendelt termék ellenértékét - a Díjbekérő számla megérkezését követően - a visszaigazoló e-mailben szereplő bankszámlaszámra 3 napon belül érdemes átutalnia.

Cetelem áruhitellel

Rendelését fizetheti Cetelem online hitellel önrésszel vagy önrész nélkül. Azonban vegye számításba, hogy ha hitellel rendel, a kedvezményre jogosult kuponkódokot nem tudja beváltani.

Utánvételes fizetéssel

Lehetősége van a  terméket a kézhezvétel időpontjában is kifizetni. Ez esetben a szállítási idő – a futárok túlterheltsége miatt- akár 3 hétig is eltarthat, valamint utánvételi díjat is felszámolunk.

Házhozszállítás

Amennyiben online bankkártyával vagy előre utalással fizet, akár 1 napon belül megkaphatja megrendelését. Megnövekedett rendelésszám esetén is maximum 3 munkanappal kalkulálhat. Ráadásul a házhozszállítás sok esetben díjmentes.

Szolgáltatások

Klíma telepítés

Megrendelésekor lehetősége van árajánlatot kérni a klíma telepítésére. Ezt szerződött partnereink végzik el szakszerűen. Ha ajánlatot kér, erről minden esetben tájékoztatjuk partnereinket, akik ezután minél rövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Kiszállítjuk a terméket, és időpont egyeztetés után szakembereink beszerelik a klímaberendezést.

Cégünk klímák javítását, karbantartását is vállalják, melyre oldalunkon keresztül kérhet árajánlatot. Felvesszük szerelőinkkel a kapcsolatot, akik ezután megkeresik Önt a megadott telefonszámon.

Klíma javítás, karbantartás

Cégünk klímák javítását, karbantartását is vállalják, melyre oldalunkon keresztül kérhet árajánlatot. Felvesszük szerelőinkkel a kapcsolatot, akik ezután megkeresik Önt a megadott telefonszámon.

Helyszíni igényfelmérés

Klímavásárlása előtt kérje ki szakértőink véleményét arról, hogy milyen terméket érdemes rendelnie! Munkatársaink a kiszállási díj ellenében kimennek a helyszínre, illetve ha utána őket választja klímaszerelésre, ezt az árat levonják a szerelés díjának végösszegéből.

Dőljön hátra, és élvezze a megrendelt termékek minden előnyét!

Ha további kérdései adódnak, ügyfélszolgálatunk örömmel segít a megadott elérhetőségeken, hétköznapokon 9-től 17 óráig.

Elérhetőségünk

TENDLER ENERGY Kft., 1234 Budapest, Huszti út 35.
Tel: 06203786006