Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Újdonságaink, híreink itt jelennek meg.

2023. 02. 08. 12:51:08
Parkolóhely, mely energiát termel

A tartós és esztétikus kocsibeállónk egy innovatív árnyékoló, mely a kültéri parkolóhelyekből „zöld” energia előállítót varázsol a rá helyezett napelemek segítségével.


Előnyök:

· Kültéri parkolóhely hasznosítása tiszta „zöld” energia előállítására
· Rendkívül robusztus felépítés, 2 parkolóhelyenként széles tartóoszlopokkal 
· A járművek hatékony védelme a napsütéssel vagy esővel szemben, valamint nagy ellenállás a heves hóeséssel szemben (170 kg/m²-ig)
· Speciális kialakítás, amely zökkenőmentes és biztonságos be- és kiszállást tesz lehetővé, csökkentve a károsodás kockázatát
· Lehetőség a LED világítás beépítésére rejtett vezetékezéssel és vízszigeteléssel

· Lehetőség a szerkezet bővítésére nagy szabadtéri parkolóhelyekre

· A kínált felületkezelés változatossága, minősége és tartóssága

· Maximális építési magasság 2,7 m

· Tanúsítás az Eurocode előírásai szerint

 

 

2023. 02. 06. 15:44:37
Az inverteres klímaberendezés előnyei

A hideg idő beköszöntével minden vágyunk egy kellemes, meleg otthon. A következőkben részletezzük, miért ajánljuk a TESLA inverteres klímaberendezéseit.

Energiafelhasználás szempontjából az inverteres klímák bizonyulnak az egyik leghatékonyabb megoldásnak, mivel kevesebb energiát fogyasztanak, mint más, elektromos energiával működő fűtőberendezések. Például a 12-es típusú inverteres klíma 1,2 kW energiát fogyaszt, de 3,5 kW teljesítményt ad le hűtés vagy fűtés közben.

Az összes klímaberendezés -5 Celsius-fokig képes megfelelően működni. Fűtésre szánt klímaberendezés vásárláskor érdemes az inverteres típusút választani. Ennek oka egyszerű: az inverteres klímaberendezés akkor is megfelelően működik, amikor a külső hőmérséklet eléri a -15 Celsius-fokot.

Hogyan?

2023. 01. 23. 10:25:57

 

 

TOSHIBA, TOSOT, HAIER, MDV klíma berendezések elérhetőek a webshopunkban!

 

2022. 11. 22. 10:48:56
Miért a hőszivattyú a legokosabb és leggazdaságosabb fűtési módszer?

A globális éghajlatváltozás, klímavédelem mindennapjainkat átszövő fogalmak. Ahhoz, hogy érdemben tenni tudjunk ellene, fontos, hogy csökkentsük az üvegházhatású gázok koncentrációját a légkörben. Az üvegházhatású gázok – többek között - a fosszilis energiahordozók égetése közben szabadulnak fel, beleértve azt is, amikor otthonunk fűtésére gázt, fát vagy szenet használunk. Az elektromos áram ugyan helyben nem okoz szennyezést, de az egyik legdrágább fűtési módszer, hiszen az áram előállításához valamilyen erőműre van szükség (ami persze lehet ’háztáji’ naperőmű is).

Csak egy válasz létezik: a hőszivattyú

A legokosabb megoldás, ha csökkentjük saját energiafelhasználásunkat, mely persze nemcsak környezetünknek, hanem pénztárcánknak is jót tesz. Ehhez pedig – azon túl, hogy a falakat, lábazatot, padlást, nyílászárókat minél jobban szigeteljük - a hőszivattyú a leggazdaságosabb, egyben leginkább környezetbarát megoldás, mely egyszerre képes otthonunkat fűteni és hűteni, de meleg vizet is előállít.

+ 1 érv a hőszivattyúk mellett

2022. 11. 21. 17:57:19
Hasznos tanácsok hőszivattyú vásárlása előtt

szén-dioxid-kibocsátás minimalizálása, a környezettudatos, ugyanakkor kényelmes otthon, az energiafelhasználás csökkentése és a hatékony, biztonságos fűtési-hűtési rendszer ma központi kérdés. Nem mindegy, mivel fűtünk a hidegben, mennyire terheljük vele a környezetünket, mint ahogyan az sem, mekkora télen a fűtésszámlánk.

Éppen emiatt terjed a hőszivattyús fűtés használata. A hőszivattyú olyan korszerű, energiatakarékos, biztonságos fűtő-hűtő berendezés, amely elsősorban a fosszilis tüzelőanyagok (gáz, olaj, vegyes tüzelésű kazán) alkalmazását váltja ki.

Miért a hőszivattyú?

2022. 11. 21. 12:36:13
Vegyen klímát 50% kedvezménnyel!

Klímaberendezést szeretne otthonába? Olcsóbb fűtési megoldáson gondolkodik?

Év végéig még van ideje beszerezni a gépeket állami támogatással.

December végéig még igényelheti az Otthonfelújítási támogatást, mellyel 50% visszatérítést kap a klímaberendezés és a beszerelés árából.

Használja ki ezt a lehetőséget, hiszen több százezret spórolhat!

2022. 10. 20. 11:37:15
Mi az a telepítési tanúsítvány?

A telepítési tanúsítvány igazolja azt, hogy a vásárolt klímaberendezést szakember fogja telepíteni.
A dokumentumot a klímát értékesítő vállalkozás állítja ki a Nemzeti klímavédelmi Hatóság oldalán.

Az első oldalt a vásárló tölti ki a klíma beszerelése elött.

A második oldalt a telepítést végző szakember tölti ki.

FONTOS! Ez a vásárlónak, a szakembernek és a forgalmazónak törvényi kötelessége!

Bárki vásárolhat klímát, DE ehhez szükséges a telepítési tanúsítvány.

TOVÁBB...

 

2022. 10. 19. 13:08:19
GMV5 A GYAKORLATBAN

Miért válasszuk a Gree GMV5-öt?

Bár a VRF rendszer egyszeri bekerülési költsége valamivel magasabb, mint egy split vagy egy folyadékhűtős rendszeré, összességében mégis igen versenyképes lehet a megoldás.

Nézzük az érveket:

A GMV5 rendszer a kültéri egység, a beltéri egység és valamilyen alapszabályzó megvásárlása után már csak a – szerelvényeket nem igénylő – rézcsővezeték kiépítését igényli a gyári elágazó vagy osztó/gyűjtő idomok beépítésével. Ha ez megvan, már csak be kell kapcsolni a rendszert.

TOVÁBB...

2022. 10. 12. 15:04:14
Bemutatkozik a Gree Silver X és Champagne X


A világelső Gree klíma brand idei Prestige Limitált Szériájának új modelljei, a Champagne X és Silver X minden kiemelt funkcióval rendelkeznek, melyek egy csúcskategóriás légkondicionálótól elvárhatók.

TOVÁBB...

2022. 10. 12. 10:47:56
MILYEN ZAJHATÁSOKKAL KELL SZÁMOLNOM EGY KLÍMABERENDEZÉS ÜZEMELÉSE SORÁN?

A megfelelő légkondicionáló kiválasztásának egyik alapvető szempontja, a berendezés által keltett zajszint. A Gree gyár 12.000 mérnökének elkötelezett célja a minél csendesebb légkondicionálók kifejlesztése. Ebben a cikkben sorra vesszük, mely általános tényezők befolyásolják a klímaberendezések hangnyomásszintjét.

TOVÁBB...