Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Hírek

Újdonságaink, híreink itt jelennek meg.

Csatlakozz hozzánk!

Csatlakozz hozzánk!

2023. 08. 28. 15:22:38

Jelentkezz folyamatosan bővülő csapatunkba webshop managerként!

Kik vagyunk?

A Tendler Energy egy magyarországi vállalkozás, amely klímaberendezéseket és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Kínálatunk magába foglalja a légkondicionálók, fűtő- és hűtőberendezések, páramentesítők, légtisztítók és ventilátorok széles választékát.

Célunk, hogy magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek és mindig a legújabb trendeknek megfelelő megoldásokat ajánljuk. Munkatársaink magas színvonalú szakmai tanácsadást is biztosítanak, így segítséget nyújtva a megfelelő klímaberendezés kiválasztásához és telepítéséhez.


Kit keresünk?
Rendelkezel 1-3 év webáruházi tapasztalattal vagy szívesen megtanulnád, hogyan kezelj egy webáruházat? Nem hátrálsz meg, ha egyszerre több feladatot kell megoldanod? Akkor Te vagy az, akit keresünk.

Hőszivattyú kisokos – hogyan válassz?

Hőszivattyú kisokos – hogyan válassz?

2023. 08. 25. 14:25:38

Mi az a hőszivattyú?

Nagyon egyszerűen fogalmazva a hőszivattyú egy olyan technológia, melynek alkalmazásával egy adott forrásból (ez leggyakrabban a levegő, de lehet a talaj és víz is) nyert hőenergiát egy másik helyre tudunk továbbítani és ott szabályozott körülmények között leadni. A hétköznapokban is gyakran találkozunk ilyen műszaki megoldásokkal pl. a hűtőszekrények vagy az otthoni ruhaszárítógépek esetében.

JÖN! Lakossági Energiahatékonysági Pályázat Magyarországon

JÖN! Lakossági Energiahatékonysági Pályázat Magyarországon

2023. 08. 10. 11:30:12
Magyarországon ősszel várhatóan egy fontos pályázati felhívás kerül megjelentetésre, mely az energiahatékonyságot támogató és megújuló energiafelhasználást növelő tevékenységekre irányul. A cél a megújuló energiahordozók hasznosításának fokozása és az energiahatékonyság javítása a lakosság körében.
HISENSE AKCIÓ!

HISENSE AKCIÓ!

2023. 07. 11. 16:11:20
Hisense Energy SE, Eco Smart és Wings modelljeinkhez most ‼️AKCIÓS ALAPÁRON‼️ juthatsz hozzá. Ezen felül előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén 15% kedvezményt tudsz igénybe venni a SPLIT15 kuponkóddal!

Minden NEM AKCIÓS modellhez Gorenje asztali grillt adunk ajándékba!
KÉNYSZERBŐL ELŐNY: EMIATT ÁLLHATNAK ÁT ZÖLD MŰKÖDÉSRE AZ IRODAHÁZAK

KÉNYSZERBŐL ELŐNY: EMIATT ÁLLHATNAK ÁT ZÖLD MŰKÖDÉSRE AZ IRODAHÁZAK

2023. 06. 26. 12:14:46

Már nem az a kérdés, hogy megtérül-e a beruházás

A tavaly ősszel bekövetkezett gázáremelkedés hatására feje tetejére állt az irodaházak piaca, a magas fenntartási költségek miatt ugyanis a legtöbb üzemeltető zöld útra lépett. Kaloczkai Sándor, a Gree légkondicionálók műszaki vezetője arról beszélt, ma már nem az a kérdés, hogy az energiahatékonysági beruházások megtérülnek-e, hanem az, hogy azok nélkül a működés fenntartható marad-e. Zöld irányban is példaértékű a világ első számú klímamárkája magyarországi vezérképviseletének szarvasi irodaháza, a Hi-Tech épület ugyanis látványban és műszaki tartalomban is a világ elithez tartozik.

Ajánljon minket ismerőseinek és szerezzen jutalékot!

Ajánljon minket ismerőseinek és szerezzen jutalékot!

2023. 06. 15. 15:15:37

Szeretne olcsóbban hozzájutni a kiválasztott klímaberendezéshez? Van egy jó hírünk.

Elindítottuk ajánlói (Affiliate) rendszerünket. 

Ajánljon minket ismerőseinek és megjutalmazzuk!

Most az Ön által érkezett vásárlások után jóváírást kap, melyet levásárolhat webáruházunkban. Akár az akciós termékek közül is választhat, így duplán jól jár.

 

Mi az a UV fény fertőtlenítő rendszer?

Mi az a UV fény fertőtlenítő rendszer?

2023. 06. 09. 14:36:16

Az UV-C a szemmel nem látható ultraibolya fénysugárzás legkisebb hullámhosszú tartománya. Az UV-C fény képes mélyen behatolni a kórokozók sejtjeibe, roncsolni azok szerkezetét, így a vírusok, gombák és baktériumok elpusztulnak vagy képtelenné válnak a szaporodásra.

Az UV-C megvilágítás így az egyik legismertebb fertőtlenítő megoldás a levegő, víz, különböző tárgyak és felületek esetében.

Gyakorlatilag minden ismert vírus és baktérium reagál az UV-C tartományú fényre, ezért rendkívül széleskörű a használata pl. az egészségügyben, élelmiszeriparban, üzletekben, mosdókban, irodákban, tömegközlekedésben. Laboratóriumi vizsgálatok során a légkondicionálók fél órás működése során minimum 99,99%-át elpusztították vagy semlegesítették a levegőben terjedő E.Coli vagy Staphylococcus Aureus baktériumoknak és H1N1 vírusoknak.

Vegyen klímaberendezést kevesebb, mint napi egy csoki áráért!

Vegyen klímaberendezést kevesebb, mint napi egy csoki áráért!

2023. 05. 18. 11:24:04

Régóta gondolkodik légkondicionáló vásárlásán?

Klíma vásárlással Önre és családjára nézve is okos döntést hoz!

Miért olyan jó döntés klímaberendezést vásárolni?


Gree Comfort X 2,7 kW modellünk a kiterjesztett 10 év garanciával 10 évig garantáltan hűteni és fűteni fogja lakását, ami azt jelenti, hogy napi 74 forintért vásárolhatja meg!

2 HÉTEN MÚLHAT: MEGSÜLÜNK VAGY HŰSÖLÜNK OTTHON

2 HÉTEN MÚLHAT: MEGSÜLÜNK VAGY HŰSÖLÜNK OTTHON

2023. 05. 17. 15:05:10

AKI MOST LEMARAD, BELECSÚSZHAT A SZEZON DÖMPINGBE

Az ingatlanpiac megtorpanásával a klímapiac is visszaállt a normál kerékvágásba és a nyár pörgeti fel jelentősen a keresletet a légkondicionálók iránt. Reider Péter, a Gree légkondicionálók értékesítési vezetője elmondta, az elkövetkező néhány hétben nagy eséllyel még lehet rövid határidővel szerelőt találni, de júniustól akár hónapokat is kell majd várni a szakemberekre. Mivel a klíma hosszútávra szóló beruházás, a szakértő azt tanácsolja, legyünk körültekintőek a márkaválasztásnál, és kizárólag olyan cégtől vásároljunk eszközt, amely megbízható és stabil háttérrel rendelkezik.

Tájékoztató pályázatról

Tájékoztató pályázatról

2023. 05. 05. 10:36:46

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmet arra, hogy a tavaly meghirdetett RRF-6.2.1 számú és ,,Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázatra Magyarország Kormánya megkezdte a folyósítást. (a támogatás maximális mértéke bruttó 11,3 millió Ft projektenként).

TOVÁBB...